image

Tuin zomerklaar maken

Wanneer na de winter de zon eindelijk weer tevoorschijn komt is het de perfecte tijd om uw tuin zomerklaar te maken. Wij snoeien, wieden en bemesten uw tuin op professionele wijze zodat u weer een tuin heeft die er op en top uitziet! Wat is er nou leuker dan heerlijk te barbecueën met familie en vrienden? Om dit in een bloeiende tuin te kunnen doen is het van belang om de tuin zomerklaar te maken.

Tuin zomerklaar maken tips

Ik ben er om u te helpen met het zomerklaar maken van uw tuin aan de hand van een aantal tips. Waarschijnlijk heeft u in de herfst en winter weinig aan de tuin gedaan, dus er zal wat achterstallig onderhoud kunnen zijn. Om de tuin zomerklaar te maken gebruikt u deze tips:

  • Maai het gras pas wanneer de vorst voorbij is
  • Knip de verdorde takken en bladeren weg met een heggen- of snoeischaar
  • Bemest rondom maart/april uw gazon.

Wanneer tuin zomerklaar maken

Wanneer de winter voorbij is en de lente intreedt is het de perfecte tijd om uw tuin zomerklaar te maken. De winter is altijd een moeilijke periode voor de tuin, dus is het aan u om de tuin een beetje op gang te helpen richting de lente en zomer. Maar wanneer gaat u de tuin zomerklaar maken?
Hoewel het afhangt van het type winter dat er geweest is, raden wij u aan om eind maart of begin april te beginnen met het zomerklaar maken van uw tuin. Als de vorst voorbij is kan het gras het beste gemaaid worden en kun je beginnen met het inzaaien van nieuwe planten en struiken.

Tuin zomerklaar laten maken

Elke tuin is anders en het hangt van uw type tuin af hoe u uw tuin zomerklaar kan laten maken.
Het is namelijk afhankelijk van de grootte, het type planten, de ondergrond en ga zo maar door. Daarom is de beste oplossing om uw tuin zomerklaar te laten maken. Terwijl u tijd overhoudt voor andere zaken, maken wij uw tuin zomerklaar! Een ander voordeel van het zomerklaar laten maken van uw tuin is dat wij advies op maat geven. Bent u nu geïnteresseerd in het zomerklaar laten maken van uw tuin? Dan kunt u contact opnemen via de contactpagina of via 06-20484519.